Tarieven per 1 juli 2020

TARIEVEN TRIMSALON 

 

Volledige behandeling kat :   € 52,-

(Kammen, klitten en/of vilt verwijderen, 

scheren, advies)

 

Onderhoudsbehandeling :     € 42,-

(binnen 3 maanden na vorige behandeling,

of wanneer er geen klitten

en/of viltplekken aanwezig zijn)

 

Sanitaire trim:                            € 20

 

Toeslag narcose:                        afhankelijk van dierenarts

(alleen mogelijk in trimsalon en bij dierenkliniek) 

 

- Bij 2 katten of meer € 5,- korting per kat!

- Ben je in het bezit van een Stadspas met groene stip? Dan krijg je 25% korting op een trimbehandeling.

 

TARIEVEN KATTEN TRIMMEN AAN HUIS

 

Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan trim ik momenteel NIET aan huis.  Onderstaande geldt weer als er geen beperkingen meer opgelegd worden door RIVM/Overheid.

 

Ik trim alleen aan huis, indien je niet in de gelegenheid bent naar de trimsalon te komen door bijv. invaliditeit of ziekte.

 

Volledige behandeling kat : € 52,-

(Kammen, klitten en/of vilt verwijderen, 

scheren, advies)

 

-Bij 2 katten of meer € 5,- korting per kat!

-Ben je in het bezit van een Stadspas met groene stip? Dan krijg je 25% korting op een trimbehandeling, niet op de reistijdvergoeding.

 

Reistijdvergoeding:

Ik ben niet in het bezit van een auto, waardoor ik veel tijd kwijt ben met reizen wanneer ik aan huis trim. Ik breng daarom reistijdvergoeding in rekening. Vanaf postcode 1067 SP reken ik € 6,25 reistijdvergoeding per kwartier, volgens de reistijdberekening van "9292 reist met je mee" per openbaar vervoer. Wanneer er door het KNMI code geel, oranje of rood wordt afgegeven, zeg ik de afspraak af. 

 

BETAALMETHODES

Bij de trimsalon of dierenkliniek of aan huis kan je contant betalen of ik stuur een Tikkie, creditcards worden niet geaccepteerd.

 

LET OP!

Wanneer je een afspraak afzegt korter dan 24 uur van te voren, breng ik de kosten van een volledige trimbehandeling in rekening.

Wanneer de kat of de klant niet thuis is bij een afspraak aan huis, bereken ik 100% van de prijs van een volledige trimbehandeling plus reistijdvergoeding! Wanneer je niet op komt dagen bij een trimbehandeling in de salon, zonder af te zeggen, breng ik 100% van de volledige trimbehandeling in rekening.