Nieuws22-09-2021:

Vanaf 9 oktober 2021 trim ik op zaterdag bij Dierenspeciaalzaak Het Vachtje op de Haarlemmerdijk 97, 1013 KD  Amsterdam.


7-12-2020:

Vanaf 1 februari 2021 trim ik op dinsdag, donderdag en zondag bij Dierenkliniek Watergraafsmeer, Middenweg 233, 1098 AP  Amsterdam. 


09-08-2020:

Door de toename van het aantal Corona besmettingen in Nederland heb ik de voorwaarden voor het trimmen aangescherpt. Ik trim vanaf 10 augustus onder de volgende voorwaarden: 

Trimsalon:

Mijn trimsalon is gevestigd in het gebouw van Dierenopvang Amsterdam (DOA). In de trimsalon trim ik contactloos. Dat wil zeggen dat je mij de kat(ten) buiten de trimsalon overhandigt, dat kan buiten voor de entree van het gebouw of  in de ruime hal, mits je 1,5 meter afstand houdt van de andere aanwezigen en de aangegeven looproute volgt. Bij de entree van het gebouw staat desinfectie spray waarmee je je handen dient te desinfecteren als je het pand betreedt. Het is toegestaan om de behandeling mee te kijken achter de gesloten deur van de trimsalon, als je ruimte maakt voor de werknemers en bezoekers van DOA als deze je willen passeren. Je mag gratis parkeren op het terrein en uiteraard in je auto wachten, of  buiten zitten op het beschutte voorterrein van DOA. Er mag niemand meer mee in de trimsalon. 

Aan huis:

Ik trim alleen nog aan huis bij bepaalde vaste klanten voor wie het echt niet mogelijk is om naar de trimsalon te komen en waarbij het mogelijk is om alleen in een een ruimte de kat te trimmen. 

Hiervoor geldt dat niemand in het huishouden griepverschijnselen, koorts of verkoudheidsklachten heeft en dat we uiteraard 1,5 meter afstand houden en dat ik de kat alleen trim, dus geen goed bedoelde helpende hand.

De afspraak verzetten kan kosteloos, ook op de dag zelf wanneer je bovengenoemde verschijnselen hebt. Ik zeg de afspraak uiteraard ook af, wanneer ik deze klachten heb.

 

20-5-2020:

Vanaf vandaag trim ik ook weer aan huis. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

- We schudden geen handen.

- Niemand in het huishouden heeft koorts of is verkouden.

- Ik trim de kat in een ruimte waar  maximaal één ander persoon aanwezig is en we houden zoveel mogelijk afstand.

- Je kunt gratis een afspraak annuleren als je griepverschijnselen hebt, ook binnen 24 uur, omgekeerd doe ik dat uiteraard ook.

- Zoals gebruikelijk desinfecteer ik voor en na iedere trimbehandeling mijn handen en gebruikte trimspullen.

7 mei 2020:

Ben je in het bezit van een Stadspas met groene stip? Dan krijg je bij The Happy Cat 25% korting op een trimbehandeling voor je kat.