Nieuws
09-08-2020:

Door de toename van het aantal Corona besmettingen in Nederland heb ik de voorwaarden voor het trimmen aangescherpt. Ik trim vanaf 10 augustus onder de volgende voorwaarden: 

 

Trimsalon:

Mijn trimsalon is gevestigd in het gebouw van Dierenopvang Amsterdam (DOA). In de trimsalon trim ik contactloos. Dat wil zeggen dat je mij de kat(ten) buiten de trimsalon overhandigt, dat kan buiten voor de entree van het gebouw of  in de ruime hal, mits je 1,5 meter afstand houdt van de andere aanwezigen en de aangegeven looproute volgt. Bij de entree van het gebouw staat desinfectie spray waarmee je je handen dient te desinfecteren als je het pand betreedt. Het is toegestaan om de behandeling mee te kijken achter de gesloten deur van de trimsalon, als je ruimte maakt voor de werknemers en bezoekers van DOA als deze je willen passeren. Je mag gratis parkeren op het terrein en uiteraard in je auto wachten, of  buiten zitten op het beschutte voorterrein van DOA. Er mag niemand meer mee in de trimsalon. 

 

Aan huis:

Ik trim alleen nog aan huis wanneer ik buiten in de tuin en alleen de kat kan trimmen, of  bij bepaalde vaste klanten voor wie het echt niet mogelijk is om naar de trimsalon te komen. 

Hiervoor geldt dat niemand in het huishouden griepverschijnselen, koorts of verkoudheidsklachten heeft en dat we uiteraard 1,5 meter afstand houden en dat ik de kat alleen trim, dus geen goed bedoelde helpende hand.

De afspraak verzetten kan kosteloos, ook op de dag zelf wanneer je bovengenoemde verschijnselen hebt. Ik zeg de afspraak uiteraard ook af, wanneer ik deze klachten heb.

 

 

15-6-2020:

De tarieven van The Happy Cat gaan wijzigen per 1 juli 2020. Waarom? Door de Corona-crisis heb ik gemerkt dat veel vaste klanten, waar ik aan huis trimde, niet in de gelegenheid waren om naar de trimsalon te komen. Aan huis trimmen is voor hen geen luxe, integendeel, niet iedereen heeft een auto waardoor je je makkelijk met je kat naar een trimsalon kan verplaatsen en reizen in het openbaar vervoer of met de fiets is voor de meeste katten een stressvolle ervaring. Ik heb daarom besloten om de tarieven voor het aan huis trimmen en het trimmen in de trimsalon op hetzelfde niveau te brengen. Alleen voor buiten Amsterdam breng ik € 0,30 per KM heen en terug vanaf postcode 1066 GJ in rekening. 

Het tarief voor het aan huis trimmen gaat hierdoor omlaag en het tarief voor het trimmen in de trimsalon gaat hierdoor omhoog. ( Reeds gemaakte afspraken blijven voor het afgesproken tarief staan)

Waarom zou je dan toch naar de trimsalon komen?

- Wanneer je een kat hebt die thuis moeilijk te hanteren is, kan hij in de trimsalon onder de indruk zijn van de vreemde omgeving waardoor een behandeling in de trimsalon wel mogelijk is en thuis niet.

- Wanneer je kat zoveel stress heeft van een trimbehandeling dat hij beter behandeld kan worden onder een roesje.

- Wanneer je kat een trimbehandeling sowieso niet toelaat en trimmen onder een roesje de enige optie is.

- Wanneer je het liever niet hebt dat iemand bij je thuis komt.

Het tarief van een volledige trimbehandeling in  de trimsalon was € 48,-  en aan huis € 55,-. Ik heb besloten de middenweg te kiezen, en hiermee komt een volledige trimbehandeling op € 52,- zowel aan huis als in de trimsalon. Ik breng geen parkeer- of reiskosten in rekening in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.thehappycat.nl/tarieven

 

20-5-2020:

Vanaf vandaag trim ik ook weer aan huis. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

- We schudden geen handen.

- Niemand in het huishouden heeft koorts of is verkouden.

- Ik trim de kat in een ruimte waar  maximaal één ander persoon aanwezig is en we houden zoveel mogelijk afstand.

- Je kunt gratis een afspraak annuleren als je griepverschijnselen hebt, ook binnen 24 uur, omgekeerd doe ik dat uiteraard ook.

- Zoals gebruikelijk desinfecteer ik voor en na iedere trimbehandeling mijn handen en gebruikte trimspullen.

7 mei 2020:

Ben je in het bezit van een Stadspas met groene stip? Dan krijg je bij The Happy Cat 25% korting op een trimbehandeling voor je kat.